La UJI Big Band actua al Paranimf de la Universitat d'Almeria i a l'espai musical Classijazz UJI-encultura música

08/04/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'agrupació musical UJI Big Band es va desplaçar el passat cap de setmana a Almeria per a actuar al reconegut espai musical Clasijazz, Fundacion Indaliana para la Música y las Artes i al Paranimf de la Universitat d'Almeria (UAL) en una mini-gira que va ser molt bon acollida per els espectadors dels concerts. 

La primera actuació es va portar a terme el dissabte a l'espai Clasijazz. Va ser una jam sessión en aquest reconegut local musical de la ciutat andalusa en la qual va interpretar els temes Choro Dançao, O bebado e a equilibrista de Bruno Santos, Stone Flower de Maestro Branco i Just Friends, del excomponent de l'agrupació, Diego Barberá. 

El segon concert va tindre lloc a la UAL i va tindre un repetori amb un marcat carácter brasiler on van destacar les peces One note samba, The girl from Ipanema, Desafinado, Choro dançao, Obebado e a equilibrista i Brasil, a més de Just friends i Stone flower. Un concert en el qual la banda castellonenca va estar acompanyada per alguns membres de la Big Band de la UAL com Pablo Mazuecos al piano, Julián Sánchez a la trompeta, Alejandro Fernández Miguélez al saxo i flauta travessera, i Florencio Juan Peligros al saxo.

L'enteniment entre les dos institucions ha sigut complet i fruit d'aquesta col·laboració s'ha acordat fer un intercanvi amb la universitat andalusa pel qual la Big Band de la UAL vindrà a Castelló a tocar amb la UJI Big Band al concert de Nadal de 2022 que se celebrarà en el Paranimf. 

Des del Vicerectorat de Cultura i Relacions Institucionals de l'UJI i des del Servei d'Activitats Socioculturals s'agraeix l'acolliment del Vicerrectorado de Comunicación y Extensión Universitaria de la UAL, i de la Directora de Gestió i Promoción de la Extensión Universitaria i s'exposa que “aquests intercanvis permeten establir llaços entre institucions i fer possibles experiències als membres de les agrupacions musicals”. En aquest sentit, la UJI vol agrair a  l’Aula Dávalos Fletcher de la cultura el patrocini que ofereix a la Big Band UJI, el qual fa possible que puguem fer activitats com aquestes. 

Podeu vore el concert a https://www.youtube.com/watch?v=h852wnzIaWU 
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals