Presentació de Llibres | Poesia feminista | “Violencia" de Bibiana Collado i “La complejidad de Electra" de Lluïsa Lladó MENADOR espai cultural

14/12/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Acte
Presentació de Llibres | Poesia feminista | “Violencia" de Bibiana Collado i  “La complejidad de Electra" de Lluïsa Lladó

Data
Dilluns, 31 de gener de 2021 | De 19 a 20.30 h

Lloc
Sala de conferències de MENADOR espai cultural

Autores
Bibiana Collado i Lluïsa Lladó

Editorials
Ed. La Bella Varsòvia i Edicions Torremozas

Bibiana Collado amb el seu llibre “Violència” (La Bella Varsòvia) i Lluïsa Lladó amb el seu llibre “La complexitat d'Electra” (Edicions Torremozas) uneixen les seues veus i forces per a presentar tots dos poemaris, els quals tenen des de diferents perspectives poètiques el denominador comú de la violència de gènere i la condició humana de la supervivència.

La “Violència" s'imposa en la meua escriptura. Crec que necessitava abordar aquest tema des de fa molt, potser des de sempre. Convivim amb la violència i la integrem en la nostra personalitat amb una naturalitat  aterridora.  La  heretem,  la  encobrim,  la  generem.  Ens han ensenyat a estimar el mal durant generacions”.
Bibiana Collado

“La complexitat d'Electra" és una recol·lecció de versos, que pretenen que el lector se senta identificat. L'instint de supervivència, la doblegue moral, la violència de gènere, el llegat de l'educació que van condicionar a les dones durant la transició; el conflicte emocional de voler a una figura *primogenitora que maltracta. 
Lluïsa Lladó

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals