Photobook Club Castelló | David Linuesa: arrels, fotografia i multimèdia MENADOR espai cultural

17/02/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Sessió de Photobook Club Castellón.

Data de l'esdeveniment
Dimecres, 23 de febrer de 2022 | 19 h

Títol
David Linuesa: arrels, fotografia i multimèdia

Lloc
Sala de Conferències de MENADOR espai cultural - Pl. de l’Hort dels Corders, 4. Castelló

Entitat
Universitat Jaume I

Descripció
David Linuesa és llicenciat en Comunicació Audiovisual. Com a tècnic superior en Fotografia Artística ha realitzat nombrosos projectes audiovisuals: ha treballat com a realitzador televisiu, fotògraf de premsa, auxiliar de diversos fotògrafs de moda, responsable audiovisual de companyies de teatre i coordinador de la revista VA!, publicació de fotografia contemporània. Actualment treballa de realitzador i fotògraf independent i és responsable de la plataforma multimèdia Áqaba Media, per a la qual fa tasques de coordinador, muntador i realitzador de peces multimèdia a partir de projectes fotogràfics. Entre els encàrrecs més rellevants destaquen peces multimèdia per a Magnum Foundation, Inge Morath Foundation, el col·lectiu NoPhoto, el festival de periodisme Crónica 21, el projecte «El Diari Indultat» o col·laboracions habituals amb fotògrafs com ara Carlos Spottorno, Lurdes R. Basolí, Eduardo Nave o Valeria Saccone. També ha creat el festival LAPSO, Encuentro de Fotografía y Multimedia. 

Inscripció
Inscripció prèvia a través del següent ENLLAÇ

Aforament limitat a 70 persones. Per protocol COVID-19 se sol·licitarà dades personals dels assistents abans d'entrar a la sala. L'ús de la màscara serà obligatori durant tota l'activitat i haurà de mantenir la distància social de 1,5 metres.

Activitat coordinada per Vicent Tena amb la col·laboració de l'Aula de Fotografia del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I.

 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals