Queerzinema | “SEDIMENTOS” | Projecció i debat MENADOR espai cultural

12/03/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data
Dimarts, 19 d'abril de 2022 | 19 h

Lloc
Sala de Conferències de MENADOR espai cultural

Cicle
Queerzinema

Títol
“SEDIMENTOS”. Amb la presència de dues dels seus protagonistes Yolanda Terol i Sayi Solana per a posterior debat.

Accés
Entrada lliure fins a completar aforament 

País / Any / Duració
Catalunya - Espanya 2021 / 89' Color

Idioma 
Versió original en castellà

Festivals
Ha sigut seleccionat en + de 50 Festivals Nacionals i Internacionals com el Festival de Sant Sebastià, el Festival de Màlaga o el BFI London. Ha obtingut 17 premis tant de crítica com de públic, entre ells l'Espiga Arcoiris de la Seminci, Millor Documental en l'OutFest de Los Angeles, Tolosa Cinema España, Cinehorizontes Marsella, Tel Aviv Fest, LesGaiCineMad i Millor Documental en els premis Feroç.
En les seues pel·lícules, el valencià Adrián Silvestre treballa amb intèrprets naturals a partir de les seues pròpies vivències, explorant els límits entre la realitat i la ficció. Els Objectes Amorosos, la seua òpera preval que va clausurar el nostre primer cicle Queerzzine, va tenir un extens recorregut per Festivals Internacionals i va obtenir nombrosos premis com el FIPRESCI, en el Festival de Cinema Europeu de Sevilla i el premi RIZOMA. En aquests moments es troba promocionant el seu tercer llargmetratge El meu Buit I Jo; el qual, va tenir la seua estrena mundial en l'International Film Festival de Rotterdam, i ara inaugura QUEERZZINE VI amb tots els honors.

Direcció i guió
Adrián Silvestre 

Música
Miss Loopita

Fotografia
Laura Herrero Garvín

Repartiment
Documental. Intervencions de Yolanda Terol, Saya Solana, Tina Recio, Alicia de Benito, Cristina Millán, Magdalena Brasas.

Productora
Adrián Silvestre Films / Testament Produccions

Gènere
Transsexualitat, transgènere

Sinopsi
Sis dones trans viatgen a un xicotet poble lleonès on exploraran insòlits paisatges, així com els secrets de la seua pròpia personalitat Cercant respostes sobre allò que les uneix com a grup, aprendran a bregar amb les seues diferències. Una història sobre l'empatia, la individualitat i la necessitat de pertinença. Una radiografia en present, que mira al passat i es projecta al futur, celebrant l'extraordinària possibilitat de ser úniques i irrepetibles.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals