Presentació de Llibre | "Los íberos para niños" de Bejamín Collado MENADOR espai cultural

03/11/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Acte
Presentació de Llibre | "Los íberos para niños" de Benjamín Collado

Data de l'esdeveniment
Divendres, 3 de desembre de 2021 | 19 h 

Lloc
Sala de Conferències de MENADOR espai cultural, Plaça Hort dels Corders, 4 - CP 12001 de Castelló de la Plana

Entitat
La Pajarita Roja Editores
https://lapajaritaroja.com/

Aforament
70 persones

Mesures de prevenció COVID
Ús obligatori de mascareta i totes les recomanacions sanitàries en vigor.

Més informació
"Los íberos para niños" és un llibre de divulgació dirigit als més xicotets de la casa, encara que també pot servir com a guia de referència ràpida per a conéixer els conceptes primordials de la civilització que va ocupar el sud i l'est de la Península. 
El llibre, de trenta pàgines a tot color ha sigut coordinat i escrit per Benjamí Collado, llicenciat en Història i especialista en el món iber. La seua labor divulgativa li ha portat a escriure diverses obres amb les principals editorials del país. Ara, des de Castelló de la Plana, es llança el primer llibre d'aquesta temàtica a nivell nacional. La Pajarita Roja Editores s'encarregarà de la seua edició, tant en la versió en castellà com en la imminent en valencià.
A més, el llibre compta amb les il·lustracions de Ferran Agut, assessorades per l'autor del text. Cada doble pàgina tracta d'un assumpte concret, com la religiositat, la guerra o el comerç. Això s'acompanya amb una imatge dedicada per a cada tema, amb il·lustracions grans, repletes de detalls per a donar-nos una visió que siga alhora entretinguda i que supose un aprenentatge.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals