UJI
  • UJI
  • L’UJI reforça la col·laboració amb universitats de Puerto Rico amb la participació de tres professores de Psicologia en activitats acadèmiques

L’UJI reforça la col·laboració amb universitats de Puerto Rico amb la participació de tres professores de Psicologia en activitats acadèmiques

Les docents participen en seminaris, conferències i reunions en les universitats de Puerto Rico i Carlos Albizu
13/04/2016 | SCP

Les professores Isabel Martínez, Eva Cifre i Isabella Meneghel del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia de la Universitat Jaume I es troben realitzant una estada Sant Joan de Puerto Rico, del 3 al 14 d'abril, dins del programa d'estades docents breus del personal docent i investigador a Amèrica, Àsia i Oceania del curs 2015-2016. Les activitats dutes a terme tenen com a objectiu, d'una banda, establir contactes que faciliten la col·laboració interuniversitària i per un altre, la promoció la Universitat Jaume I i els estudis que en ella s'imparteixen. En aquesta línia s'inclouen també en l'estada activitats del programa Ambaixadors UJI.

En el cas de les professores Isabel Martínez i Isabella Meneghel, el programa inclou un seminari sobre Universitats Saludables i Benestar amb estudiants en la Universitat de Puerto Rico. Per la seua banda, la professora Eva Cifre ha impartit en el marc del programa la conferència titulada «Salut ocupacional i gènere: Som diferents, som iguals?» en la Universitat Carlos Albizu. En tots dos casos les activitats han estat dirigides al estudiantat del Mestratge en Psicologia Industrial i Organitzacional, així com al professorat.

A més, les tres professores han dut a terme activitats conjuntes com ara la participació en el «III Simposi de Psicologia de la Salut Ocupacional. Treball i Salut en Temps incerts: estressors econòmics, riscos psicosocials i resiliència» de la Universitat de Puerto Rico. A més d'aquests esdeveniments de caràcter docent, les professores tenen en la seua agenda reunions i entrevistes amb professors i estudiants de grau, màster i doctorat d'ambdues universitats i la realització d'un col·loqui obert a estudiant en la Universitat Carlos Albizu.