Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I és el centre encarregat de l'organització dels ensenyaments  en els àmbits d'engenyeries i ciències experimentals.

Els estudis de la ESTCE es basen en una metolodologia integrada teòrica i pràctica, on la pràctica en laboratoris i tallers adquireix una rellevància especial perquè els graduats i les graduades adquirisquen els estàndards més elevats de preparació.

La internacionalització i la integració en el teixit productiu són línies prioritàries del centre, per a això ofereix als seus estudiants programes de mobilitat, dobles títols europeus i pràctiques obligatòries en empreses de sectors afins als estudis.

  • Actualment, a l’ESTCE s’imparteixen 13 títols de grau, adaptats al nou espai europeu d’educació superior.

  • A més, l’ESTCE oferta 14 títols de  màster i diversos cursos d’especialització adreçats a estudiantat que haja cursat estudis de grau, llicenciatura o enginyeria.

Si vols vindre a conèixer les nostres instal·lacions pots demanar una visita

Recurs d'imatge la-escola index

L'Escola

Presentació; Equip de Direcció; Junta de Centre; Junta Permanent i altres Comissions. Departaments. Normativa. Localització i espais. Actes de Comissions de Graus i Màsters.

Recurs d'imatge futur-alumnat index

Estudiantat

Calendari acadèmic; Beques i Ajudes; Programes de mobilitat; Associacions estudiants; Experiències UJI; Premi Marcadors.

Recurs d'imatge docencia index

Estudis

Informació de Graus, Màsters i Programes de Doctorat

Recurs d'imatge investigacio index

Investigació

Grups d'Investigació. Instituts Universitaris.

Recurs d'imatge qualitat-empreses index

Qualitat i relacions amb empreses

Comissió de qualitat. Acreditació institucional i segells de qualitat. Càtedres i Aules d'empresa. Fira d'Empreses. Col·legis professionals

Notícies Veure'n més
Recurs d'imatge Provacangur index

La UJI acull una nova edició de la Prova Cangur

Al voltant de 600 alumnes de tota la provincia han participat en aquesta activitat impulsada per la Societat Catalana de Matemàtiques celebrada a l'ESTCE. La Prova Cangur pretén estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-ciencia-en-el-parlament index

Science Meets Regions

L’acció coordinada per Ciencia en el Parlamento i RUVID s’emmarca en el programa Science Meets Regions del Joint Research Center de la Comissió Europea.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-jornada-estudia-investiga index

VIII Jornada «Estudia i investiga»

La Universitat Jaume I ha celebrat la vuitena edició de la jornada «Estudia i investiga a l'UJI», un acte que ha reunit l'estudiantat excel·lent que fa tasques d'investigació al mateix temps que cursa els seus estudis de grau, així com al professorat que forma part d'aquest programa.

Veure'n més

Contacte
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Av. de Vicent Sos Baynat s/n
12071 Castelló de la Plana
estce@uji.es