Quines ajudes a la investigació hi ha?

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) és el servei encarregat de la gestió de les ajudes a la investigació. Us podeu subscriure al butlletí Flaix I+D per rebre alertes sobre les diferents convocatòries d'ajudes. Així, us mantindreu al corrent de totes les convocatòries i oportunitats de finançament de les vostres línies d’investigació.

En el web de l’OCIT disposeu d’informació actualitzada sobre el Pla de Promoció de la Investigació de l’UJI que es convoca cada any i manté un ampli programa d’ajudes pròpies a la investigació i finança projectes d’I+D, contractes de personal, accions de mobilitat i altres ajudes complementàries. En aquest enllaç trobareu més informació sobre la Gestió i tramitació d'ajudes - Pla de promoció UJI. Si teniu dubtes també podeu adreçar-vos directament al personal de l’OCIT.

Cal destacar, a més, que hi ha una secció dins de l’OCIT especialitzada en la gestió de les ajudes dels Programes marc d’I+D de la Unió Europea i altres oportunitats de finançament internacional. Es tracta de l’Oficina de Projectes Europeus i Internacionals que us pot ajudar i orientar en la preparació de projectes de recerca de qualitat per a participar en convocatòries competitives de finançament tant europees com d’àmbit internacional.