Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant +30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Shanghai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

250 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Recurs d'imatge investigacio investigacio
Recurs d'imatge internacional internacional2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

L’equip de l’IES Almenara queda subcampió de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives

Després de tres dies intensos de debats en torn al tema «Cal regular les xarxes socials per combatre la desinformació?», l'equip de l’IES Misteri d’Elx s’ha proclamat campió mentre l’equip de l’IES Almenara, ha resultat segon classificat.

L'UJI analitza en unes jornades el paper clau i transformador de la comunicació en l'àmbit de la cooperació i el desenvolupament

La Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible de la Universitat Jaume I ha conclòs les Jornades «Establint Aliances per la Comunicació pel Desenvolupament» en les quals s'ha plantejat la necessitat de crear aliances per a una comunicació que aconseguisca sensibilitzar a la població respecte a les problemàtiques a les quals pretenen donar abast les metes de l'Agenda 2030.

La Universitat Jaume I acull una nova edició de la Prova Cangur

Al voltant de 600 alumnes de tota la provincia han participat la prova impulsada per la Societat Catalana de Matemàtiques per estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

L’UJI presenta una publicació sobre la història de Xodos

L’obra presenta la història d'un poble de muntanya de l'interior castellonenc, des dels seus orígens fins a l'actualitat, rematada amb els principals reptes de futur en un context de crisi energètica, climàtica i de matèries primeres.

La dansa protagonitza la programació primaveral del Paranimf

El Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló inicia l’activitat cultural de primavera el pròxim 31 de març amb el muntatge teatral La corporació, de CRIT Companyia de teatre, una comèdia que parteix de tres pobles imaginaris per a parlar amb molt d’humor sobre la tasca pública dels representats polítics.

28
març
Jornades universitàries «Festa Plena?»
28
març
Exposició "Homenatge a grans artistes a través del cavall" de Miguel Galbis
28
març
I Cicle de Conferències de l’Escola de Formació Esportiva (ESFE)
28
març
Campanya de donació de sang a l’UJI
28
març
Jornades sobre polítiques públiques al mon rural