Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant +30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Shanghai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

250 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Recurs d'imatge investigacio investigacio
Recurs d'imatge internacional internacional2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

L’UJI participa en un projecte europeu per a democratitzar l’accés a la col·laboració remota

El Centre d’Investigació d’Intel·ligència Artificial d’Alemanya lidera el consorci en què està el Laboratori de Psicologia i Tecnologia (LabPsiTec)

ITC-AICE, en col·laboració amb l'UJI, desenvolupa materials ceràmics per al tractament d'emissions complexes a l'atmosfera

El projecte Newman es proposa desenvolupar composicions ceràmiques per a elaborar mànegues que puguen instal·lar-se en els corresponents sistemes de depuració, i que, a un cost reduït, puguen tractar les emissions gasoses complexes a alta temperatura procedents de les indústries.

Espaitec analitza les aplicacions de la computació quàntica i tecnologies digitals en les organitzacions

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, ha celebrat la jornada «Present i futur de la Computació Quàntica», emmarcada dins del programa del projecte «Mapa Tecnològic de la Província de Castelló».

L'UJI i la Diputació de Castelló signen un conveni per a la realització de programes culturals

Les actuacions es faran a través de l'Aula Mobilització del coneixement / Enclau-UJI del Programa d'Extensió Universitària (PEU), la formació d'agents culturals del Seminari de Bones Pràctiques i el festival fotogràfic Imaginària.

Més de 130 persones participen en les jornades sobre digitalització i intel·ligència artificial en el cicle integral de l'aigua de l'UJI

Les jornades tenien com a objectiu que el personal tècnic i investigador relacionat amb el cicle integral de l'aigua poguera augmentar els seus coneixements sobre digitalització i intel·ligència artificial i sobre les implicacions que tenen en l'explotació diària dels recursos.

06
des
Exposició | «Les normes de Castelló fan 90 anys»
06
des
Exposició | «ATLAS PROVISIONAL DE BERLÍN» de Sergio Belinchón
06
des
Concurs de redacció amb frases fetes
06
des
Exposició | «El llegat de Joaquim Garcia Girona. Centenari de la publicació de Seidia»