EUROFlaix - 950: Com puc col·laborar amb l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA)?

07/02/2020 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) és el Punt Focal de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) a Espanya.

L'EFSA és l'organisme encarregat de dur a terme l'avaluació de riscos alimentaris a Europa. En aquest marc elabora opinions científiques, que proporcionen una sòlida base per a la presa de decisions, i que serveixen de suport per a la legislació a la Unió Europea.

El sistema d'avaluació de riscos alimentaris amb l'EFSA es basa en la col·laboració amb la comunitat científica dels Estats membres.

Com puc col·laborar amb EFSA?

  • Convocatòries finançades per a projectes científics. A aquestes ajuda només poden optar l'organitzacions que figuren en la Llista d'organitzacions col·laboradores i de la qual forma part la nostra universitat.
  • A través de contractes (licitacions).
  • Col·laborant en les consultes públiques i sol·licituds de dades que l'EFSA duu a terme periòdicament.
  • Cooperació com a expert científic de l'EFSA.
  • Seguint les reunions dels panells com a observador.
 
Per a una major informació sobre aquestes possibilitats consultar l'adreça: http://www.efsa.europa.eu/en/engage
 
Tota la informació sobre les convocatòries obertes també la podeu consultar al nostre EUROFlaix I+D