EUROFlaix - 1075: Conferència ERA-Net CHIST-ERA per a la definició de la convocatòria 2021

13/05/2021 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Els dies 25 i 26 de maig tindrà lloc la conferència estratègica anual de l'ERA-NET per a Tecnologies Futures i Emergents (FET), CHIST-ERA  "European Coordinated Research on Long-term Challenges in Information and Communication Sciences & Technologies ERA-NET", en format en línia.

 
L'objectiu de la conferència és establir els continguts de la convocatòria CHIST-ERA 2021 (prevista per a octubre 2021) que se centrarà en dues temàtiques:
  • Nano-Opto-Electro-Mechanical Systems for ICT (NOEMS) (25 de maig)
  • Foundations for Misbehaviour Detection and Mitigation Strategies in Online Social Networks and Media (OSNEM) (26 de maig)
La jornada està oberta al personal investigador interessat a participar en la convocatòria. El interès a assistir a aquesta jornada és doble. D'una banda podrà participar en la definició dels temes de la convocatòria. D'altra banda, aquesta jornada servirà per a facilitar les col·laboracions entre els grups d'investigació que vulguen participar en la convocatòria.

Per part d'Espanya, està prevista la participació de l'Agència Estatal d'Investigació en aquesta convocatòria en unes condicions similars a la convocatòria CHIST-ERA 2020.

Més informació sobre l'esdeveniment: Web de la conferència (el registre estarà obert fins al 20 de maig)
 
Tota la informació sobre les convocatòries obertes també la podeu consultar al nostre EUROFlaix I+D.