13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MATEMÀTICA COMPUTACIONAL 

Promoció: 2016-2018

Càrrec:  Matemàtica +info

«Jo, que ja tenia experiència universitària prèvia, estic molt contenta, molt, amb la docència d'aquest grau per vàries raons: el professorat és molt proper, la metodologia i avaluació que utilitzen afavoreix moltíssim l'aprenentatge i, a més, donen moltes oportunitats a l'alumnat per participar en projectes d'investigació i xerrades».

L'elecció de grau és qüestió de gustos. Si sents passió per les matemàtiques i per la informàtica, aquest és el grau ideal: et permet conèixer ambdues branques, tan importants en el món actual i cada vegada més, ja que són camps d'estudi transversals amb la capacitat d'aplicar-se per millorar altres camps totalment diferents, com la medicina, l'economia, etc.
En la meua opinió, una de les coses més interessants del grau en Matemàtica Computacional és eixa, que tens formació en ambdues branques i, per tant, la capacitat per aplicar el punt de vista matemàtic a la informàtica i a la inversa. Jo no m'ho imaginava, però la manera de pensar i plantejar respostes, és totalment diferent segons la teua àrea d'estudi; jo ho vaig comprovar quan vaig fer aquest grau, i és molt enriquidor posar aquestes diferències en comú.
Crec que la formació multidisciplinària té molt de futur i serà la clau per a l'avanç del coneixement.

 Jo, que ja tenia experiència universitària prèvia, estic molt contenta, molt, amb la docència d'aquest grau per vàries raons: el professorat és molt proper, la metodologia i avaluació que utilitzen afavoreix moltíssim l'aprenentatge i, a més, donen moltes oportunitats a l'alumnat per participar en projectes d'investigació, xerrades, etc. És un grau amb una relació molt oberta amb l'estudiantat: no només hi han classes, tens l'oportunitat de participar i créixer molt més.

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.