13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA INFORMÀTICA

Promoció: 2000-2006

Càrrec: Examinadora de patents en l'Oficina de la Unió Europea de Patents a La Haia +info
 
«Sempre hi ha un organisme o una persona que pot ajudar-te. Les oportunitats i les facilitats de la UJI han sigut para mi la millor eina per a aconseguir-me un futur».
 

Si hi ha alguna cosa que recorde bé de l'UJI és la importància que dóna a facilitar als estudiants la informació, la mobilitat i les possibilitats. Sempre hi ha un organisme o una persona que pot ajudar-te. Jo vaig fer un Erasmus a França i l'UJI facilita la informació i els tramites per a dur a terme un Eramus i les possibilitats en Enginyeria Informàtica eren molt àmplies. Jo volia aprendre un altre idioma i per açò vaig ser a França. En finalitzar la carrera vaig voler fer un doctorat i vaig trobar bones possibilitats, la titulació d'Enginyeria Informàtica té professors que són bons investigadors.

L'UJI em recolzà per a fer el doctorat i va fer possible que fera nombroses estades en l'estranger aprofitant els contactes internacionals dels investigadors del grup de Visión.

Quan vaig acabar els meus estudis, Espanya estava en plena crisi i el futur per a algú amb un doctorat era molt incert. No obstant això, la projecció internacional de l'UJI em va donar l'oportunitat de parlar anglès i francès i contactes fora d'Espanya, així vaig poder trobar el meu primer treball en una empresa holandesa on vaig treballar durant dos anys per a després opositar a una posició d'examinadora de patents en l'Oficina Europea de Patents en La Haia.

Les oportunitats i les facilitats de l'UJI han sigut para mi la millor eina per a procurar-me un futur.

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.