08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA INDUSTRIAL (EURUJI - Dobles titulacions internacionals)

Promoció: 2006-2012

Càrrec: Enginyera al Departament de Processos de Producció de JOBELSA +info
 
«Aquesta beca [del Programa Experience de beques per a titulats FUE-UJI] me va obrir les portes al món laboral i gràcies al treball, me van contractar en acabar. Continuo aprenent, i sent fidel a la meva filosofia, treballar per aconseguir el que vull, ja que cadascun recull el que sembra».
 
Tot el que aconseguim és perquè ens ho treballem, de normal ningú regala res, i eixa ha sigut la meva filosofia sempre, com es pot llegir a continuació.

En acabar la carrera (Enginyeria Industrial), vaig continuar formant-me amb el Màster en Eficiència Energètica i Sostenibilitat. Al mateix temps, vaig estar cursant la Beca NETEC (Càtedra Increa UJI) i el Curs de l’Idea a l’empresa: Creació d’empreses innovadores (7ª Edició) amb el qual pogué afegir als meus coneixements tècnics, coneixements econòmics i administratius que m’obririen portes al futur. En acabar, vaig guanyar una nova oportunitat amb la Beca University Junior International Entrepreneurs Talent (UJI Talent), que me va donar l’opció d’anar-me’n dos mesos a treballar a l'Aalto University en Helsinki (Finlàndia).

En tornar, i com havia presentat el currículum a unes ofertes de treball de la Fundació Universitat-Empresa (Programa Experience, Beques per a titulats), vaig entrar a treballar en JOBELSA, al departament de qualitat. Aquesta beca me va obrir les portes al món laboral i gràcies al treball, me van contractar en acabar la beca. Ara ja porto més de dos anys, després de la beca, al departament de processos de producció de la mateixa empresa, on desenvolupem els processos de fabricació de fundes i interiors de l’automòbil. Cal remarcar que aquesta feina no sols la desenvolupo ací a Castelló, sinó com que l’empresa treballa a nivell internacional, estic moltes setmanes viatjant per Eslovàquia i Marroc. Gràcies això continuo aprenent, i sent fidel a la meva filosofia, treballar per aconseguir el que vull, ja que cadascun recull el que sembra.

 
 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.