27/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Estudis:  MÀSTER UNIVERSITARI EN ENGINYERIA INDUSTRIAL

Promoció: 2022
 
«Aquest màster t’ofereix un bagatge molt útil quant a idees i solucions pràctiques a problemes de qualsevol lloc de treball».
 

Per què vas decidir estudiar aquest màster?

Vaig decidir estudiar aquest màster perquè representa una continuïtat al grau d'Enginyeria Industrial que he estudiat i, alhora, una ampliació de coneixements tècnics. A més, suposa un pas endavant a l'hora d'obtenir una millor posició en el mercat laboral, ja que ofereix una gran quantitat de sortides per la versatilitat de coneixements adquirits durant els anys cursats.

Què ha aportat a la teua formació?

El principal avantatge d'haver estudiat aquest màster és aconseguir una visió global de l'enginyeria, tot adquirint molts coneixements tècnics aplicables, no només a les branques bàsiques de l'enginyeria, sinó a tots els aspectes de la vida laboral. També m'ha permés fixar tots els coneixements adquirits durant el grau d'Enginyeria Industrial de l'UJI.

Quins aspectes destacaries?

Destacaria la cohesió entre les assignatures impartides al grau i les que ofereix el màster. Aquesta continuïtat de temaris m'ha permés completar els cursos anteriors sense notar una gran diferència entre les dinàmiques de grau i màster, cosa que, sens dubte, facilita l'adaptació i el seguiment del curs per part dels alumnes. A més, considere que els coneixements tècnics aplicats a la indústria i al món laboral que s'imparteixen resulten de gran utilitat de cara al futur dels estudiants.

Per què ho recomanaries?

Recomanaria aquest màster perquè suposa una oportunitat única per poder aprendre enginyeria aplicada a totes les branques industrials. També considere que la meua capacitat de treballar en equip ha evolucionat en gran mesura gràcies, principalment, al fet que el màster fomenta la realització de treballs i projectes grupals, i s’assembla al que representaria un projecte en la vida real.

Quines aplicacions pràctiques has trobat en l'àmbit professional o acadèmic?

Destacaria sobretot les aplicacions en l'àmbit professional. Considere que haver cursat aquest màster t'ofereix un bagatge molt útil quant a idees i solucions pràctiques a problemes de qualsevol lloc de treball i que, fins i tot sense adonar-te'n, et pot donar una posició de privilegi dins de l'empresa en què treballes. Són coneixements que interioritzes durant els anys cursats i que, en arribar al món laboral, t'adones que no és simplement el coneixement tècnic allò important, sinó la visió enginyera global que et pots arribar a fer d'un problema per donar una solució clara i viable.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.