25/01/2024 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: PERIODISME

Promoció: 2015

Ocupació: departament de Comunicació de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF)

«Les eines i materials que s'ofereixen estan a l'avantguarda i són molt útils per a afrontar el món laboral. En finalitzar els meus estudis i cursar un màster, em vaig adonar de la diferència que hi havia entre les tecnologies que havíem pogut utilitzar a Castelló respecte a altres universitats».

Quan em van demanar que fera una valoració del grau de Periodisme de l'UJI vaig tenir molt clar què escriure perquè, en el meu cas, m'ha servit molt la formació adquirida en els quatre anys de carrera. Considere que les eines i materials que s'ofereixen estan a l'avantguarda i són molt útils per a afrontar el món laboral. En finalitzar els meus estudis i cursar un màster, em vaig adonar de la diferència que hi havia entre les tecnologies que havíem pogut utilitzar a Castelló respecte a altres universitats, i no necessàriament públiques. 

El periodisme exigeix treballs pràctics que en el grau s'ofereixen i compleixen. Gràcies a això, a les assignatures de televisió, vaig treballar quasi cinc anys en una; tot i que ara em dedique a la comunicació institucional.

La meua experiència va ser molt enriquidora i, com se sol dir en aquests casos, em va servir per a conèixer a companys que continuen formant part de la meua vida. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.