15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: PSICOLOGIA

Promoció: 2011-2015

Càrrec: Col·laborador en Emotional Apps, co-creador de MEIT, professor i investigador en el grup Organitzacions emocionalment intel·ligents en l'àrea de Psicologia Social de l'UJI i coordinador del Màster propi en Intel·ligència Emocional i Coaching+info
 
«Començar a treballar en Meit, el primer mètode per avaluar intel·ligència emocional a través de dispositius mòbils. Després de l'èxit de Meit van decidir portar-lo al món de les organitzacions i crear la versió professional, MEITPRO - Salut corporativa».
 

Martín Sánchez és graduat en Psicologia i Màster Universitari en Mediació i Intervenció Familiar per la Universitat Jaume I. En 2013, al costat del Doctor Edgar Bresó, va començar a treballar en Meit, el primer mètode per avaluar intel·ligència emocional a través de dispositius mòbils. Després de l'èxit de Meit van decidir portar-lo al món de les organitzacions i crear la versió professional, MEITPRO - Salut corporativa. El mètode millora el clima laboral i la productivitat de l'empresa a través de tres etapes: en primer lloc l'avaluació de les habilitats socio-emocionals dels empleats de l'organització, en segon l'entrenament d'aquelles habilitats en què s'ha obtingut una puntuació menor, i finalment, el monitoratge a través d'una app que controla el clima laboral i avisa el personal de recursos humans abans que apareguen episodis de conflictivitat o desmotivació. Fins a la data, el projecte ha guanyat diferents premis pel seu caràcter innovador i ha generat l'interès en organitzacions com Pixar, Nestlé, BP i Sanitas, a més de centres de recerca com la UCM, Guelph o la Universitá Europea di Roma.

 
index 09 index

09: Workshop Alumni: Intel·ligència emocional 🧠

Hui parlem de formació, networking i talent alumni en un especial pel II Workshop Alumni. Entrevistem Martín Sánchez, doblement alumni de l'UJI i encarregat de dirigir el workshop "Desenvolupa la teua productivitat: la intel·ligència emocional com a avantatge competitiu", voleu més detalls? Escolteu-nos!

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.