15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: HISTÒRIA I PATRIMONI

Promoció: 2016-2020

Càrrec: Estudiant de doctorat +info

«L'UJI té dos grans avantatges respecte de les universitats més grans: campus únic i tracte pròxim. El campus únic facilita la mobilitat de l'estudiantat i el tracte pròxim la seua integració i aprenentatge».

El grau d'Història i Patrimoni és l'ideal per a un perfil d'alumnat que s'interessa per la Història i les Humanitats per igual, o que vol especialitzar-se en Història però adquirint paral.lelament coneixements en altres branques (Història de l'Art, Geografia, Filosofia, etc) que el/la proveiran d'una visió més transversal de la seua disciplina. Aquest aspecte es pot traduir en una major varietat d'eixides professionals; de les meues companyes i companys de grau alguns s'estàn especialitzant en art, en estudis de gènere, altres es preparen per a impartir docència en instituts, jo mateixa he cursat el màster d'Història Contemporània.
A més, existeix la possibilitat d'adquirir el doble grau en Història i Patrimoni i en Humanitats: Estudis Interculturals en un total de cinc cursos. 

L'UJI té dos grans avantatges front a universitats més grans: campus únic i tracte pròxim. El campus únic facilita la mobilitat de l'estudiantat i el tracte pròxim la seua integració i aprenentatge. Per a mí, aquests dos trets han estat fonamentals per a gaudir la meua estada tant a nivell acadèmic com personal. 

Aquests quatre anys passats a l'UJI són moments a classe que et permeten conèixer personalment a tots i totes els teus companys i les teues companyes i professorat, les zones verdes on ens gitavem a la gespa per a desconnectar entre classes, la vida universitària a les cantines de la facultat, i sobre tot, als "Sentits", la proximitat i bon estat de les instal·lacions esportives. 

La meua experiència personal amb el programa AlumniSAUJI està resultant molt satisfactòria. Les seues iniciatives per a difondre el treball d'investigació que realitza l'alumnat i antic alumnat als Treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster suposen una "primera oportunitat" de difusió per a moltes de nosaltres.
A més, ser AlumniSAUJI també m'està permetent gaudir de cursos de formació (llengües, empleabilitat) a preus reduïts i accés a les instal.lacions esportives.
 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.