08/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MÀSTER UNIVERSITARI EN HISTÒRIA I IDENTITATS EN EL MEDITERRANI OCCIDENTAL (SEGLES. XV-XIX)

«La bona consideració d'aquest màster dins dels cercles universitaris i coneixent les característiques que el fan únic, va fer que no m'ho pensara dues vegades a l'hora de decidir-me».
 
Des de xicoteta vaig sentir gran interès per la història pel fet que sempre he considerat que som el que som gràcies a allò que hem viscut. En finalitzar el grau en Història i Patrimoni, vaig sentir que no podien acabar allí els meus estudis i vaig decidir prosseguir amb ells mitjançant aquest màster.

El perquè vaig triar aquest està estretament relacionat amb dos punts. D'una banda, l'avantatge de conèixer a part dels professors i el seu bon fer, pel fet que he coincidit amb ells durant el grau. D'altra banda, la investigació necessària que vaig dur a terme per a la realització del meu Treball de Final de Grau, em va fer adonar-me que la Història Moderna era el camp que més m'agradava i en el qual desitjava especialitzar-me. 

A més, vull afegir que la bona consideració d'aquest màster dins dels cercles universitaris i coneixent les característiques que el fan únic, va fer que no m'ho pensara dues vegades a l'hora de decidir-me.

Certament, el màster d'Història i Identitats en el Mediterrani Occidental no sols m'ha aportat una sèrie de coneixements amplis sobre aquest període històric, sinó que m'ha ajudat a comprendre de manera més encertada el món en el qual vivim. La creació d'un judici propi és més que necessària per a poder considerar-se un bon historiador o historiadora, i gràcies a aquests estudis i el seu professorat puc dir que ho aconsegueixen cada any, al costat del fet d'ensenyar a l'alumnat els valors bàsics que tot bon professional de la història ha de conèixer en l'actualitat. Tot això és molt pràctic si la intenció principal és la de dedicar-te a la investigació. 

Sens dubte un aspecte a destacar i que fa únic a aquest màster és el fet de ser interuniversitari. Això permet poder gaudir dels ensenyaments de tota una varietat de professors procedents de diferents universitats —no sols de la Península, sinó fins i tot d'Itàlia—, que ajuden a ampliar els coneixements dels estudiants, a fomentar nous interessos i a obrir diferents horitzons. Altres màsters de similar temàtica no disposen d'un número tan important d'historiadors dedicats a la Història Moderna i que ajuden a la comprensió d'unes altres i variades opinions. Aquestes característiques són les que fan altament recomanable el màster en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental a totes aquelles persones que estiguen indecises sobre iniciar el seu recorregut o no.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.