Curs de català per a les proves de la Junta Qualificadora

25/07/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

AlumniSAUJI impartirà des del 4 de setembre un curs intensiu de català per a la preparació al nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

Els curs té una durada de 50 hores agrupades en classes presencials al campus universitari. Es realitzaran tres sessions setmanals en horari de 18 a 20 hores. La part de les destresses de comprensió escrita, expressió escrita i estructures lingüístiques finalitzarà el 14 d’octubre, mentre que la pràctica de la destressa oral finalitzarà el 19 d'octubre, tot just abans de l’examen de certificació de la JQCV, moment fins el qual el professorat podrà aclarir tots els dubtes.

Les classes es complementen amb materials, fòrums de dubtes i altres eines de suport disponibles en l’aula virtual.

Tot i que el curs està indicat perquè l’alumnat es prepare per realitzar les proves d’acreditació de la citada JQCV, també pot servir per a altres certificacions, com la de les universitats públiques valencianes que convoca la Comissió Interuniversitària d’Estandardització de l’Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA) en gener, que també està homologada per la JQCV i on, a més a més, els membres AlumniSAUJI Premium tenen preferència en la inscripció respecte el públic general. 

La inscripció a aquests cursos s'obre l'1 de juny per als membres AlumniSAUJI Premium i el 15 de juny per a la resta de membres de la comunitat universitària.  

Més informació

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI