Beques Santander per al lideratge femení i per a la millora de l'anglès

21/02/2022 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Santander Universitats ofereix les següents beques que peuden ser d'interès per a l'antic alumnat:

Beques Santander Language |

Online English Courses 2022 – British Council

Es tracta d'un programa amb 5.000 beques, 100% online en el qual, durant 3 mesos, podràs adquirir les competències lingüístiques sense importar el nivell que tingues actualment. I tot de la mà de British Council, una de les institucions més prestigioses en l'ensenyament d'idiomes.

La inscripció estarà obertes fins al 15.03.22 a través de la web de beques santander: https://app.beques-santander.com/es/program/beques-santander-idiomes-online-english-courses-2022-british-council (et recomanem accedir des del navegador Chrome). 

Beques Santander Women | W50 Leadership 2022 – LSE

50 Beques W50 Leadership 2022 – LSE

Prestigiós programa de formació dirigit a dones en llocs d'alta direcció i impartit per prestigioses docents de la London School of Economics. Un programa presencial en el qual, durant una setmana i a Londres, no sols aprendran habilitats i tècniques amb reconeguts experts de LSE sinó que compartiran una experiència única amb 50 dones excepcionals.

La data de sol·licitud de la beca està oberta fins al 15.03.22 a través d'https://app.beques-santander. com/és/program/santander-scholarships-women-w50-leadership-2022-lse

150 Beques Emerging Leaders 2022 – LSE

Per a dones que vulguen desenvolupar la seua carrera professional i que vulguen progressar en la seua carrera i exercir llocs de responsabilitat en el seu sector. Una formació online exclusiva a càrrec de la London School of Economics on, a través d'una metodologia pràctica, aprendran tècniques de negociació i influència al llarg de set setmanes i al costat de dones de talent de llarg a llarg del planeta.

La inscripció estarà oberta fins al 06/04 del 2022 a través d'https://app.beques-santander. com/és/program/santander-scholarships-women-emerging-leaders-2022-lsetps://bit.ly/3ANxybT

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI