Felix Hernandez, situat en primera posició al ranking de millors investigadors de l'UJI en l'àrea de Química

14/02/2024 | IUPA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor Félix Hernández, Catedràtic de Química Analítica i director del IUPA, està situat en primera posició del rànquing de millors investigadors de l'àrea de Química de l'UJI. Segons la informació subministrada per l'organització Research.com en l'edició de 2023, apareixen un total de 24 persones en el rànquing de millors investigadors de l'UJI, considerant totes les àrees de coneixement. La primera posició l'ocupa el professor Joan Bisquert, investigador de l'INAM de l'àrea de ciència dels materials, amb 56.600 cites, i índex h (pres com indicador de qualitat) de 121. La segona posició correspon al professor Hernández (24.900 cites, índex h 94), seguit dels professors Eduardo Peris i Juan Andrés.

En el camp de la Química, incloent totes les seues disciplines, es troben 8 investigadors de l'UJI, ocupant la primera posició el professor Hernández, juntament amb altres dos investigadors del IUPA, Juan Vicente Sancho i María Ibáñez, en cinquena i sisena posició, respectivament. El bon posicionament dels investigadors del IUPA, tots ells de l'àrea de Química Analítica, demostra el dinamisme d'aquest grup d'investigació i el bon acolliment internacional que tenen els seus treballs centrats en l'ús de tècniques analítiques avançades en el camp mediambiental i toxicològic, biomedicina i seguretat alimentària. Si bé els rànquings d'investigadors i els criteris usats poden ser qüestionables en alguns casos, i sempre millorables, no hi ha dubte que reflecteixen, d'alguna manera, la qualitat de la investigació realitzada, especialment la repercussió i interès que té a nivell internacional, reflectits per les cites rebudes dels seus col·legues. 

D'altra banda, Felix Hernández està en la posició 15 de Química a Espanya, llista en la qual el prestigiós investigador Avelino Corma, de l'ITQ del CSIC, València, copa la primera posició.

Research.com és una organització que elabora diferents rànquings d'investigadors, universitats i centres d'investigació, i recopila informació sobre més de 130.000 científics i articles publicats en més de 12.000 revistes agrupades per disciplines i àrees d'investigació. 

Més informació en 
https://research.com/university/chemistry/jaume-i-university
https://research.com/scientists-rankings/chemistry

Informació proporcionada per: Institut Universitari de Plaguicides i Aigües