Repositori de Notícies

22/02/2021 | IUPA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Visita planta Reciplasa visita-reciplasa index

Visita planta reciclatge Onda

Durant la visita, dirigida a estudiantat de màster i doctorat de l'UJI, el director de Reciplasa, Fernando Albarrán, ha explicat els processos de recuperació dels residus urbans que tenen lloc a la planta.

Recurs d'imatge expedicio-antartida index

El catedràtic de l’UJI Félix Hernández participa en una expedició a l’Antàrtida

El professor Félix Hernández de l'UJI està participant en una expedició antàrtica en el marc del projecte «Xenobiòtics a les illes Shetland del Sud, Antàrtida».

Recurs d'imatge video-iupa index

Química analítica del IUPA

La UCC+i ha produït un vídeo sobre la tasca desenvolupada per l'Institut Universitari de Plaguicides i Aigües que se suma als realitzats dins del projecte «Fem ciència excel·lent».

David Fabregat ha rebut el premi a la millor comunicació oral presentada en la SECyTA 2018

L’Estudiant David Fabregat Safont, becari predoctoral en el Institut Universitari de Plaguicides i Aigües (IUPA) de la Universitat Jaume I de Castelló, ha rebut el premi a la millor comunicació oral presentada en la XVIII Reunió Científica de la Societat Espanyola de Cromatografia i Tècniques Afins (SECyTA 2018), celebrada la primera setmana d’octubre a Granada, pel treball Rapid identification of synthetic cathinones in seized products taking profit of the full capabilities of triple quadrupole analyser. Aquest premi, es suma al obtingut a la millor comunicació pòster en la XVI Reunió Científica de la Societat Espanyola de Cromatografia i Tècniques Afins (SECyTA, Sevilla 2016), i al premi a la millor comunicació oral presentada en la VIII Reunió de la Societat Espanyola d’Espectrometria de Masses (SEEM-VIII, Barcelona 2017).

Recurs d'imatge substancies-psicoactives index

Noves substàncies psicoactives

La responsable del servei d'anàlisi d’ABD Energy Control ha participat en una jornada de l'Institut Universitari de Plaguicides i Aigües de la Universitat Jaume I.

Recurs d'imatge residu-zero-reciplasa index

Residu Zero

Rosa García, convidada per la Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Urbans de l’UJI, ha impartit una conferència.

Informació proporcionada per: Institut Universitari de Plaguicides i Aigües