La XV reunió de la SECyTA conjuntament amb la VII reunió de la SEEM es duran a terme a Castelló el proper octubre Notícies

31/03/2015 | IUPA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir


L'Institut Universitari de Plaguicides i Aigües (IUPA) de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló té el plaure d'organitzar la XV Reunió Científica de la Societat Espanyola de Cromatografia i Tècniques Afins (SECyTA2015) conjuntament amb la VII Reunió Nacional de la Societat Espanyola d'Espectrometria de Masses (SEEM2015),  en un esdeveniment únic que se celebrarà del 27 al 30 d'octubre de 2015 a Castelló de la Plana.

El programa científic presentarà els últims desenvolupaments en tècniques analítiques d'espectrometria de masses, de separació cromatogràfica i afins, així com els seus múltiples acoblaments i aplicacions. La reunió combinada està estructurada en quatre dies amb conferències plenàries, convidades i comunicacions orals (incloent una sessió per a joves investigadors), així com sessions de pòsters, discussió flaix de pòsters seleccionats i exposició comercial. Les sessions inclouran continguts teòrics i instrumentals, acoblaments, tècniques ómiques així com nous tractaments de mostra i les seues aplicacions per a l'anàlisi clínica, farmacèutic, mediambiental i d'aliments, entre d'altres.

En aquesta edició, SECyTA2015 està connectada per segona vegada amb la Reunió de la SEEM que se celebrarà en el mateix lloc durant la primera jornada, la qual cosa farà possible per a aquells que ho desitgen combinar l'assistència a tots dos congressos d'una manera molt assequible.
 

Informació proporcionada per: Institut Universitari de Plaguicides i Aigües