La carrera BTT Mediterranean EPIC donarà l'aportació solidària dels participants a la Càtedra d'Activitat Física i Oncologia de l'UJI

09/02/2024 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra d'Activitat Física i Oncologia «Fundació José Soriano Ramos» de la Universitat Jaume I i CD Publicom Sports han signat un acord per a destinar l'aportació solidària dels corredors de la Carrera BTT Mediterranean EPIC i de la Mediterranean EPIC Gran Fons a la Càtedra, una col·laboració que servirà per a finançar projectes d'investigació vinculats al càncer i l'esport.

Héctor de la Cajiga, president del CD Publicom Sports i organitzador de l'esdeveniment, ha sigut l'encarregat de signar aquest acord al costat del director de la Càtedra, Eladio Collado, en l'esdeveniment de presentació de la carrera que va tindre lloc el passat 5 de febrer a Castelló. D'aquesta manera, es potencia la col·laboració entre l'organització d'esdeveniments esportius i la investigació sobre els beneficis de l'exercici físic en les i els pacients oncològics.

La Mediterranean EPIC és la carrera per etapes més prestigiosa d'Espanya i la segona millor carrera del món, segons la Unió Ciclista Internacional. La Mediterranean EPIC tindrà lloc del 8 a l'11 de febrer a Oropesa i Castelló i la Mediterranan EPIC Gran Fons se celebrarà a l'abril.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions