Mesa Redonda: «Millora de processos a través de la indústria 4.0»

23/11/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Data: 25 de novembre
Acte: Taula Redona
Títol: «Millora de processos a través de la indústria 4.0»
Hora: 11.00 h 
Lloc: online
Entitat: Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular
 
Amb un enfocament eminentment pràctic, parlarem de diferen tes solucions tecnològiques com machene learning, blockchain, sistemes de traçabilitat de procés i realitat augmentada. Veurem com aquestes s'estan aplicant en la indústria i com quines barreres es poden topar els seus impulsors.
 
Ponents:

Carlos Vallejo és Director de Qualitat, Millora Contínua i Projectes en Colorker. És enginyer industrial i pare de família de sis fills. Procedent de la indústria automotriu, en 2015 s'uneix a Colorker com a responsable del desplegament de l'estratègia de Millora Contínua a través de la implementació i desenvolupament d'un Model de Gestió propi basat en la metodologia Lligen Manufacturing. Des de 2019 és el responsable dels departaments de qualitat, millora contínua i desenvolupament de nous productes.

Christian Méndez és Consultor Comercial per a la Indústria en la companyia especialitzada en solucions tecnològiques Nunsys. Al llarg de la seua carrera, ha adquirit una àmplia experiència en diferents sectors com a consultor especialista en solucions de transformació digital i indústria 4.0.

Ignacio Martínez és Enginyer Industrial i ha desenvolupat la seua carrera en empreses d'Automoció generant negoci a través de projectes de seguretat de l'automòbil. Des de fa uns anys en el sector de les TIC,  col·labora  en l'àrea de Visió Artificial i  ciberseguretat de Nunsys ajudant  les empreses a ser més segures davant possibles ciberatacs.

 

Inscripció i més informació: https://www.zschimmer-schwarz.es/noticias/zs-school-mejora-de-procesos-a-traves-de-la-industria-4-0/

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions