16/10/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Data: 25 d'octubre
Acte: Jornada (presencial/online)
Títol: «El passaport dels materials»
Lloc: Sala de graus de la FJCE (Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques) i en línia
Hora: 15 h
Entitat: Càtedra d'Arquitectura Circular
 
En el sector de la construcció l'ús de recursos és molt elevat i la reutilització i revaloració dels materials de construcció suposa un pas decisiu per a aconseguir l'elevat percentatge del 70% de reciclatge respecte als RCD, que la Unió Europea ha fixat com a objectiu per a l'any 2030.
 
En este camí cap a la circularitat és crucial disposar d'informació precisa sobre els materials que componen un edifici. El passaport de materials també conegut com a passaport de productes o passaport de circularitat és un instrument de gran utilitat per a tots els actors en la cadena de valor del sector de la construcció.

Durant la jornada “El passaport de materials” organitzada per la Càtedra d'Arquitectura Circular de l'UJI, s'exposaran els avanços d'esta eina, l'abast de la seua utilització i la importància que suposa conèixer, organitzar i mesurar l'ús de materials dels edificis i la seua possible reutilització en futures construccions. Per a això hem convidat a tres ponents experts en el tema que ens facilitaran els últims avanços en la matèria
 

Programa

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions