Què és?

20/07/2022 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’objectiu d’aquest campionat és fomenter la pràctica esportiva entre l’estudiantat de les universitats valencianes, a través de competicions reglamentades. A més, el primer equip classificat de cada modalitat esportiva participarà en el Campionat d’Espanya Universitari, en representació de la Comunitat Valenciana.

Modalitats

Bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, rugbi, pàdel, tenis i voleibol.

Qui hi participa?

Equips de set universitats de la Comunitat Valenciana: Universitat d’Alacant, Universitat d’Elx, Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir, Universitat Jaume I, Universitat Politècnica de València, Universitat de València-Estudi General i Universitat Cardenal Herrera.

Quan es competeix?

Es tracta d’una competició de lliga a una volta entre totes les universitats. Es disputen cinc jornades de lliga entre els mesos d’octubre a febrer i una fase final. Els partits es realitzen de dimarts a dijous en horari d’11 a 17 hores, en funció de la universitat organitzadora.

Com formar part de les seleccions?

Durant les últimes setmanes de setembre i les primeres d’octubre es realitzen les proves de selecció. Les dades es publiquen a la web.

Presenteu-vos-en a les proves!

Quant costa?

20 euros. 

La taxa será bonificada en els següents casos: Si l’esportista disposa de Targeta Esportiva UJI o Targeta Esportiva UJI +. Si l'esportista està inclòs dins del PDE de l’UJI la taxa serà bonificada.

Quins beneficis obteniu?

Participació en la competició. Un dia setmanal de musculació, a concretar amb el Servei d’Esports. Entrenaments periòdics. Material i instal·lacions esportives d’entrenament i competició. Desplaçaments. Manutenció en dies de competició. Allotjament, si escau. Accés a crèdits ECTS. Jornades de formació.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports