El Servei d'Esports repta els jugadors i jugadores de les seleccions CADU A més, anima a tots els usuaris i usuàries a formar part d'aquests reptes

08/04/2020 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Passades ja les primeres setmanes de confinament s'ha demostrat que hi ha imaginació de sobra. Mil i una són les idees que la gent ha anat desenvolupant per tal de combatre l'avorriment o per tal de distraure els xiquets i xiquetes de la casa.

El Servei d’Esports, des del programa «Quarantena en forma», va recopilant vídeos d'activitats físiques d'allò més variades que es poden fer a casa, així com activitats infantils i activitats per a la gent major, però a banda de totes aquestes activitats esportives, ha sorgit per les xarxes socials una corrent de reptes amb els quals la gent es diverteix i manté viu l'esperit competitiu.

Han sigut molts els clubs esportius i la gent famosa que han anat inventant reptes nous i participant amb ells. Ací hi ha una recopilació d'alguns:

Seguint aquesta corrent, el Servei d’Esports ha reptat als jugadors i a les jugadores de les seues seleccions CADU i prompte es podrà veure algun vídeo seu a les xarxes socials. Mentrestant, el Servei d'Esport també anima la comunitat universitària a fer algun d'aquests reptes.

Es pot fer qualsevol dels del llistat de d'alt o inventar-ne un de nou, després es puja a les xarxes amb el hashtag #reptesUJI i etiquetant al @esportsuji i es compartirà des de les xarxes socials del Servei d'Esports.

Us atreviu a reptar-nos?

Informació proporcionada per: Servei d'Esports