Cursos del segon semestre 2015-2016 Cursos del segon semestre

09/01/2017 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge 9_bateig_busseig index

Bateig de busseig en piscina

Presa de contacte amb el món del busseig. Promoció puntual de l’esport del busseig autònom amb intervencions hiperbàriques a poca profunditat.

Recurs d'imatge 10_busseig_1e index

Curs de busseig d'una estrella

Promoció del busseig autònom esportiu mitjançant el Servei d’Esports de la Universitat Jaume I, amb la intenció de facilitar a les persones interessades amb inquietuds en aquest tema un primer contacte amb aquest món i de donar-los també la possibilitat d’accedir a una formació contínua, basada en el pla de formació de l’Escola Nacional de Busseig Autònom Esportiu (ENBAD).

Recurs d'imatge 4_nutricio index

Taller de nutrició i exercici físic per a la salut (0,5 crèdits ECTS)

Taller dirigit a la formació de l'alumnat de la UJI i societat en general, ajustat per adquirir o ampliar coneixements a l'àrea de la salut humana. El taller es centrarà en dues vies educatives diferents però paral·leles, la nutrició i l'exercici físic, unides entorn a un mateix eix, la prevenció i/o minimització de les alteracions cardiovasculars i físiques, avui dia presents en un ampli ventall de malalties (diabetis, hipertensió, arteriosclerosis, osteoporosi, colesterol, inflamacions intestinals, alteracions psicològiques, infarts,…). En unió a això, es relacionessin aquestes malalties amb l'obesitat i es conclourà resumint el paper de la nutrició i l'exercici físic per resoldre aquest tema, sempre tan actual i proper.

Recurs d'imatge 5_psicologia index

Taller de psicologia aplicada als esports d'equip

Aquest taller permetrà a les persones assistents conèixer les claus per a millorar la satisfacció i el rendiment dels membres d'un equip. Es repassaran les característiques principals dels equips esportius des del punt de vista de la psicologia, i s'oferirà als assistents coneixements pràctics per a comprendre, dinamitzar i optimitzar el funcionament dels i de les esportistes en els esports col·lectius.

Recurs d'imatge 6_jutge_atletisme index

Curs de jutge d'atletisme (1 crèdit ECTS)

Al llarg del curs l'alumnat aprendrà tot el necessari per a convertir-se en jutge i poder actuar en competicions.

Recurs d'imatge 1_socorrisme index

Curs de Socorrisme. 2 Crèdits ECTS

Curs oficial amb doble titulació de Socorrista d'instal·lacions aquàtiques i Socorrista d'espais aquàtics naturals, avalat per la Real federació espanyola de salvament i socorrisme, la federació internacional de salvament i reconeguda per la Conselleria de governació per desenvolupar legalment la labor de Socorrista Aquàtic.

Recurs d'imatge 3_calistenia index

Taller de certificació en cal·listènia (entrenament amb pes corporal), nivells 1 i 2 (0,5 crèdits ECTS)

Curs especial d'entrenament amb el pes corporal, treballs d'exercicis en diferents nivells 1 i 2, per tal d'aconseguir una gran força muscular, resistència, flexibilitat i agilitat. És una disciplina d'entrenament que es pot practicar en exteriors, com ara parcs, i també en centres esportius. Requisit fonamental per a formar-se: ser esportista o atleta practicant d'una activitat física esportiva.

Recurs d'imatge 8_ioga index

Curs d'instructor de ioga

Durant el curs s'aprendrà el procés de construcció d'una sessió d'asanes perquè la pràctica resulte variada, efectiva i segura per a tots. Seguirem l'esquema de diferents escoles actuals, com ara la del ioga dinàmic, l'estil més gimnàstic, i d'altres fórmules més "clàssiques", per tal que dins d'un estil nou i actual únic es puga adaptar la pràctica a qualsevol persona.

Recurs d'imatge 7_seminari_moliner index

Seminari d'investigació sobre activitat física i salut en joves (0,5 crèdits ECTS)

Aquest seminari pretén oferir una anàlisi global de les múltiples relacions que s'estableixen entre la pràctica d'activitat física, el nivell de condició física, l'alimentació i la salut durant els primers anys de vida.

Recurs d'imatge 2_crossfit index

Curs d'especialista en entrenament de cross, HIIT i funcional (2 crèdits ECTS)

Aquest curs se centra en un nou sistema d'entrenament que consisteix a desenvolupar programes d'exercici utilitzant els conceptes d'anatomia funcional de manera pràctica. Amb aquestes tres formacions, podràs crear programes i mètodes de treball aplicant-los a cada persona segons les seues necessitats. És un sistema d'entrenament divertit i amb una infinitat d'exercicis amb diversos materials que poden servir tant per a entrenaments grupals com per a entrenaments personals.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports