Èxits assolits

25/02/2021 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d'Esports de la Universitat Jaume I ha sigut guardonat al llarg d'aquests 30 anys en diverses ocasions. Això ha sigut degut a la seua vocació de servei per a la promoció i desenvolupament de l'activitat física i esportiva que l’identifica.

Recurs d'imatge certificacio_aenor index

Certificació d’AENOR

El Servei d’Esports de l’UJI es va convertir en el primer d’una universitat espanyola a obtenir la certificació d’AENOR. AENOR va concedir al Servei d’Esports de la Universitat Jaume I el certificat de Registre d’Empresa, amb data 16 de juliol de 2004, certificat que evidencia la conformitat del Sistema de Gestió de la Qualitat del Servei d’Esports amb els requisits de la norma UNE-EN ISO 9001:2000.

Recurs d'imatge Diputacio index

Gala anual de l’esport provincial de la Diputació Provincial de Castelló

El 25 de novembre de 2011, Carlos Hernando Domingo, director del Servei d’Esports, va rebre la distinció especial en la gala anual de l’esport provincial que concedeix la Diputació de Castelló en atenció als mèrits, circumstàncies i contribució a l’esport.

Recurs d'imatge blume index

Premi Nacional de l’Esport 2012. Trofeu Joaquín Blume

El Servei d’Esports va ser guardonat amb el Premi Nacional de l’Esport 2012. L’UJI va rebre el premi en la categoria Trofeu Joaquín Blume, que reconeix la tasca de promoció i foment de l’esport i que concedeix el Consell Superior d’Esports.

Recurs d'imatge merit_esportiu_csd index

Mèrit esportiu que concedeix el Consell Superior d’Esports

El director del Servei d’Esports de l’UJI, Carlos Hernando Domingo, va ser guardonat amb la medalla de bronze al mèrit esportiu pel Consell Superior d’Esports en atenció als mèrits, circumstàncies i contribució a l’esport i com a reconeixement a la trajectòria professional que “ha servit de manera decisiva a la projecció nacional i internacional de l’esport espanyol”.

Recurs d'imatge millor_institucio index

VII Gala de l’Esport Provincial de la Diputació Provincial de Castelló

La Universitat Jaume I de Castelló va rebre el 2003 el premi a la Millor institució esportiva de la província, atorgat per la Diputació de Castelló en la VII Gala de l’Esport Provincial. Va recollir el premi el rector, Francisco Toledo Lobo

Recurs d'imatge donaiesport index

Premi de l’Institut de la Dona i el Consell Superior d’Esports

El Servei d’Esports va obtindre el premi de l’Institut de la Dona i el Consell Superior d’Esports per la promoció de l’esport entre les dones. El vicerector, Wenceslao Rambla, va recollir el premi lliurat pel CSIC i l’Institut de la Dona.

Recurs d'imatge ondas index

Premi Ondas Castelló

Per la gestió de préstec de bicicletes entre la seua comunitat universitària, implantat en 2001. Es va instaurar així un nou sistema de transport ecològic i alternatiu per a connectar la Universitat amb la ciutat.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports