“Neuropharmacology of Effort-related Decision Making: Implications for Modeling Motivational Symptoms in Psychopathology”. Seminarios de Recerca en Biomedicina SIB-UJI.

12/05/2016 | MED
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: dilluns 16 de maig

Acte: Seminari conjunt amb el departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia (profa. Mercè Correa)

Títol: “Neuropharmacology of Effort-related Decision Making: Implications for Modeling Motivational Symptoms in Psychopathology”.

Lloc: Aula HA1213AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, segona planta.

Hora: 10:00 hores

Entitat: Universitat Jaume I

Breu descripció: Serà impartit pel Dr. John D. Salamone, Cap del Programa de Neurociència Disciplinar i Professor Distingit del Departament de Psicologia en la Universitat de Connecticut, USA.

El Dr. Salamone ha dirigit múltiples estudis en les funcions de la dopamina cerebral (DA), i ha proporcionat teories alternatives a la hipòtesi tradicional de recompensa de la DA. Ha publicat un gran nombre d'articles relacionats amb les funcions conductuals dels sistemes DA (p.e. més de 120 articles en aqueixa àrea). També ha desenvolupat models animals de disfuncions relacionades amb la motivació i l’esforç, potencialment relacionades amb els símptomes de depressió i altres malalties psiquiàtriques. El seu treball és altament traslladable a la clínica, i els seus models preclínics han sigut usats per companyies farmacèutiques per a avaluar nous medicaments.

 

Aquests seminaris són coordinats per la Dra. Carmen Agustín, professora de la nostra Unitat Predepartamental.

 

Per a qualsevol informació addicional podeu dirigir-vos a adm-med@uji.es.

 

Informació proporcionada per: Unitat Predepartamental de Medicina