XII Jornada d'Anatomia Quirúrgica Tècniques de corecció quirúrgica en la escoliosi idiopàtica del adolescent

05/06/2017 | MED
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 8 de juny de 2017

Acte: Curs de formació dirigit als cirurgians de raquis.

Títol: X Jornada d'Anatomia Quirúrgica.

Lloc: Osteoteca i Sala de Disecció de la Facultat de Ciències de la Salut, Universitat Jaume I.

Hora: 8:00h

Entitat: Unitat Predepartamental de Medicina. Facultat de Ciències de la Salut. Universitat Jaume I, amb la colaboració de Globus Medical, iQG, AMGEN, Surgical Trainning i SECOT (Societat Espanyola de Cirurgia Ortopédica i Traumatologia).

Breu descripció: Aquesta jornada proporciona instrucció i formació pràctica als cirurgians de raquis mitjançant la simulació quirúrgica amb cadàvers. El seu objectiu consisteix en reproduir la realitat en un ambient controlat i millorar el rendiment de les habilitats quirúrgiques.

Els ponents seran:

Dr. Francisco Ros Bernal, professor d'anatomia de la UP de Medicina de la UJI.

Dr. Ismael García, director de la Jornada, professor associat de la UP de Medicina de la UJI i responsable de la Unitat de Raquis en l'Hospital General Universitari de Castelló.

Dr. Sergio Mendoza Lattes, cirurgià ortopédic. El Dr. Mendoza és professor associat del Departament de Cirurgia Ortopédica del DUKE University Medical Center a Estats Units, les seues àrees d'interès són la reconstrucció de la columna vertebral complexa, la cirurgia de revisió i els tumors de la columna vertebral, els traumatismes medul·lars, i la recerca en resultats clínics. L'objectiu de la seua pràctica és tractar als pacients amb un model interdisciplinari, basat en l'evidència. 

 

 

 

 

Més informació (en castellà)

 

Informació proporcionada per: Unitat Predepartamental de Medicina