Informació sobre el coronavirus

06/06/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
 

Preguntes més freqüents

Gestió de casos de COVID-19 i mesures per als exàmens 2022

Des de la publicació per part del Ministeri de Sanitat de l'Estratègia de control de la pandèmia, de 23 de març de 2022, s'ha produït un canvi en la gestió dels casos positius per covid-19, així com d'algunes mesures preventives que modifiquen el que es disposava fins ara:

  • Els casos positius lleus no necessiten aïllament, la qual cosa, a efectes pràctics, vol dir que l'alumnat té dret a la presencialitat, tant en classes com en exàmens, i ha de procurar complir la resta de mesures preventives.
  • Els casos greus han de quedar en aïllament, per la qual cosa, si s'acredita documentalment tal gravetat que impedisca la presència en la data d'examen, es procedirà com en el cas de qualsevol altra malaltia que impedisca la realització de la prova.
  • Es recomana seguir amb la resta de mesures preventives: ús recomanable de màscares, higiene de mans, procurar mantindre la distància de seguretat i evitar les aglomeracions en les entrades i eixides, mantindre una adequada ventilació de les aules, etc.
  • Es consideren, segons el Ministeri, persones vulnerables, les majors de 60 anys, embarassades i persones amb immunosupressions greus. En aquests casos s’ha de fer l'adaptació pertinent.

[ Històric ]

Què faig si presente símptomes de COVID-19?

Contacta amb el teu centre de salut o amb la Conselleria de Sanitat a través del telèfon 900 300 555 o de la web http://coronavirus.san.gva.es/

Tot seguit, contacta amb l’UJI i comunica la teua situació al correu vigilasalut@uji.es, indicant qualsevol activitat laboral o de contacte durant les 48 hores anteriors a l’aparició dels símptomes.

Què faig si crec que en sóc contacte estret?

Si ets PDI o PAS i creus que has mantingut un contacte estret amb un cas diagnosticat (més de 15 minuts durant les 48 últimes hores dels símptomes) i no es posen en contacte amb tu, avisa de la teva situació a vigilasalut@uji.es. Es posaran en contacte amb tu i et realitzaran un seguiment.

Què faig si la meua filla o fill ha d’estar en aïllament domiciliari?

Si la teua filla o fill no està diagnosticat, però no pot acudir al col·legi perquè està en aïllament, d’acord amb els criteris de conciliació de la Universitat cal que envies una declaració responsable de la teua situació al Servei de Recursos Humans, sense perjudici de qualsevol altra documentació addicional que puga demanar-te la Universitat. També hauràs d’informar la persona responsable del teu Departament o Servei, qui establirà els mecanismes de teletreball si és possible.

IMPORTANT. Recordeu que heu de contactar amb el Centre Sanitari de l'UJI per resoldre qualsevol altre dubte. 

Situació actual a l'UJI

[Històric de disposicions]

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions