L’UJI col·labora amb el festival d’últimes tendències del disseny besign Fest

06/07/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha col·laborat amb la primera edició del besign Fest, un festival que s’ha celebrat del 3 al 5 de juliol a Benicàssim en el qual s’han abordat les últimes tendències i novetats en el món del disseny. Més d’un centenar de dissenyadors i creatius han pogut gaudir al llarg del cap de setmana de més d’una vintena d’activitats relacionades amb totes les vessants del disseny: disseny gràfic, disseny de producte, disseny interior, arts visuals, multimèdia, disseny editorial o il·lustració.

El festival, organitzat per l'Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló La Exprimidora, es va obrir amb la inauguració de l’exposició «Líneas de Creatividad», que estarà oberta durant tot el mes de juliol al Centre Cultural Melchor Zapata de Benicàssim, una mostra de vuit projectes de dissenyadors castellonencs que aborda l’exhaustiu procés creatiu que segueixen aquests professionals per a dur a terme els seus treballs.

El programa d’activitats es va iniciar el divendres amb una sessió sobre les noves aplicacions dels programes d’Adobe per al treball en disseny, video i web. Així mateix, el besign Fest va comptar al llarg del cap de setmana amb la presència de sis estudis i professionals de referència en l’àmbit nacional i internacional: LoSiento, Folch Studio, Toormix, la dissenyadora Inma Bermúdez, Lóbulo i Lagranja, els quals van compartir les seues experiències professionals. A més, els assistents també van poder gaudir d’originals presentacions de projectes d’una desena de reconeguts dissenyadors de Madrid i la Comunitat Valenciana en format de Pecha Kucha. Finalment, el festival es va tancar amb un taller dedicat a l’enquadernació artesanal.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions