El fotògraf Rubén García mostra a la Llotja la duresa de la vida al carrer amb una exposició sobre prostitució

30/01/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  exposicio-llotja 350

    L'autor retrata els cossos despullats de les treballadores del sexe i també alguns dels seus amics, clients i protectors. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

La Llotja del Cànem mostra fins al 6 de març les imatges de Rubén García en l’exposició «Prostitución. Retratos de una vida en la calle», una col·lecció de retrats sobre la prostitució al carrer a la ciutat d’Almeria, concretament als barris de El Puche i Pescadería.

Segons explica l’autor, per a fer aquestes fotografies «entre al cor i faig confiança amb les protagonistes, i retrate sense pudor en plena via pública les treballadores del sexe i també alguns dels seus amics, clients i protectors, i els mostre nus o mig despullats, posant-los drets davant la càmera, en un context mínim».

El resultat són uns retrats senzills d’estil clàssic però amb una gran càrrega psicològica. Els personatges, sense voler-ho i de forma natural, reflecteixen en els seus rostres la duresa a què estan sotmesos diàriament al carrer. Una exposició per a reflexionar sobre el tema.

L’exposició es pot visitar en horari de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, divendres i dissabtes de 11.30 a 13.30 hores i de 18.30 a 20.30 h.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions