El Servei d’Esports registra un total de 3.970 inscripcions en activitats, cursos i competicions

15/09/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Les inscripcions en activitats, cursos i competicions del Servei d'Esports han arribat a un total de 3.970 des que es va iniciar la validació de les preinscripcions el passat 3 de setembre. D’aquestes, 2.934 es van omplir la primera setmana de les validacions, encara que queden moltes places per cobrir del total de 12.000 que s'ofereixen en el curs 2014/2015.

L’activitat que ha tingut una major demanda entre els inscrits ha sigut ciclisme de sala (spinning), amb una llista d’espera de 107 persones, seguida de l’activitat física per a majors, GAC SAUJI, Pilates SAUJI, natació de 3 a 5 anys i natació per a la salut SAUJI, que tenen tots els seus grups complets. Així mateix, han tingut una gran èxit les activitats de body weight, aeròbic amb boxa (aerobox), GAC, Pilates o aquaritmes SAUJI, que ja tenen alguns dels seus grups tancats.

També cal destacar la gran demanda de targetes esportives per a gaudir de les instal·lacions d’ús lliure amb un total de 3.499, 1.449 de dones i 2.050 d'homes.

Cal recordar que encara queden places en algunes activitats i que els usuaris i usuàries poden fer-hi la inscripció directa en les dates que corresponen al seu perfil.

Jornades de Portes Obertes

Amb la finalitat de provar les activitats amb professorat i conèixer els professors i professores que duran a terme les classes, el Servei d’Esports ha establert unes jornades de portes obertes per a totes aquelles persones que hi estiguen interessades.

La primera de les jornades es va celebrar del 8 al 12 de setembre per a provar les activitats aquàtiques de natació, natació per a la salut, aquaritmes i aquadance. La segona setmana de portes obertes estarà dedicada a les activitats de fitnes del 22 al 26 de setembre i inclourà classes d'aeròbic, aeròbic amb boxa, aerollatí, body weight, cubbà, fitball, fitway, GAC, ioga, ciclisme de sala, step, Pilates, estiraments, tai-xi-xuan, vòlei platja, capoeira, ritmes llatins, karate, taekwondo i patinatge.

L’entrada a les activitats és gratuïta i estaran obertes a qualsevol persona independentment de la seua vinculació amb l’UJI i de si està o no inscrita en l’activitat. Les places són limitades i es cobriran per rigorós ordre d’arribada a les instal·lacions.

A més, totes les persones que s’inscriguen en els fulls destinats a l’efecte entraran en el sorteig d'un abonament de deu usos en totes les zones.

Més informació: www.uji.es/serveis/se

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions