Google realitza un taller a l’UJI sobre els seus productes al núvol

23/05/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Google va organitzar el passat 14 de maig a la Universitat Jaume I un taller emmarcat en l’Iberian Google Cloud Platform Tour, una ruta de tallers per algunes ciutats espanyoles que es va celebrar a Madrid, Barcelona i Castelló i que tenia com a objectiu introduir els principals productes al núvol de la companyia, Google Cloud Platform.

El taller va cobrir els aspectes bàsics d’App Engine, Compute Engine i Big Query, tant des del punt de vista teòric com pràctic, de la mà dels desenvolupadors experts en Google Andrés Leonardo Martínez, Nacho Coloma i Javier Ramírez. D'aquesta manera, els assistents van donar els seus primers passos amb les eines de Google Cloud per a poder així seleccionar en un futur aquelles que millor s'adapten a les necessitats dels seus projectes. A més, tots els assistents van rebre un val de 500 euros per a usar-lo en productes del núvol de Google.

A més del taller, el 15 de maig es va realitzar una xarrada sobre els aspectes bàsics de PaaS (Platform as a Service) presents en App Engine i el núvol de Google en general. En la xarrada, impartida per Nacho Coloma i Andrés Leonardo Martínez, es van contrastar les expectatives dels desenvolupadors de Java quan s'enfronten amb el núvol de Google per primera vegada i es van analitzar les possibilitats de Big Query.

La xarrada està disponible a http://decharlas.uji.es/.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions