El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia el nou any amb una programació espectacular

13/01/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Paranimf paranimf-trimestre Paranimf

    Les entrades ja estan a la venda a través de la web. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

La programació del Paranimf per al primer trimestre de 2014 inclou cites ineludibles per als qui els agraden els continguts actuals que, a part del valor estètic, generen reflexió i debat. Entre les novetats del trimestre destaca el canvi d’hora dels espectacles de teatre i música, que tornaran a començar a les 20 h.

El 24 de gener podrem veure una poderosa interpretació amb l'actor Juan Diego, en La lengua madre, un text de l'escriptor Juan José Millás. Després, fins a completar el trimestre s'aniran succeint una sèrie de representacions com són la de la companyia valenciana El pont flotant amb el muntatge Jo de major vull ser Fermín Jiménez; Tizina Teatro amb Distancia siete minutos, la comèdia d’Arden Producciones Las rameras de Shakespeare, el musical en to d'humor de The Funamviolinistas; i A solas con Marilyn d'Atalaya-TNT, que al costat de la projecció del documental Las maestras de la República servirà per a completar els actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Quant a la programació cinematogràfica, el Paranimf continua els seus cicles habituals: «En pantalla gran», dedicat aquest trimestre als gèneres cinematogràfics amb títols com The Great Dictator, Singin’ in the Rain o Paths of Glory, i «Nou cinema», amb la nominada als Goya La herida o la projecció de El efecto KEl montador de Stalin, en el qual participen nombrosos actors castellonencs vinculats amb l'Aula de Teatre Carles Pons. A més, la programació acollirà dues projeccions especials d'ampli contingut social: el film col·lectiu Tots a una veu i la ja comentada Las maestras de la República.

A més, el públic pot seguir contemplant fins al 14 de febrer l'original exposició de Carles Sants Piano cabró que està constituint un èxit rotund i ha rebut ja més de 3.000 visites. Les entrades ja estan a la venda a través de la web. La taquilla estarà oberta els dimarts en horari d’11 a 13 h i de 16 a 18 h; dues hores abans dels espectacles de teatre, música i dansa, i mitja hora abans de les projeccions de cinema. El Paranimf té un servei de cafeteria, obert els dies que hi ha espectacle.

Més informació i venda d'entrades: www.paranimf.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions