UJI

Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques

Última modificació: 24/03/2020 | Font: FCJE

La Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (FCJE) naix com centre en 1991, dins de la Llei de la Generalitat Valenciana per la qual es crea la Universitat Jaume I de Castelló. En aquesta s'arrepleguen els estudis dels àmbits del dret, l'economia i l'empresa.

 

Davant la situació excepcional que travessem amb la crisi del Coronavirus COVID-19, us informem que la Facultat romandrà tancada. Continuem treballant, encara que ara ho fem de manera diferent i, si bé no hi ha atenció presencial en les dependències de Deganat, continuem atenent les vostres consultes a través decorreu electrònic fcje@uji.es

¡Gràcies per la vostra col·laboració!

 

 • Actualitat

  • Curs: Social Media Manager

   Del 6 d'abril a l'1 de maig

  • Curs: Community Manager

   Del 6 d'abril al 5 de maig

  • Curs de formació: Com traure-li partit a les aules cooperatives?

   El GIE TEAM, amb la col·laboració de la Unitat de Formació i Innovació Educativa (UFIE) de l’USE i el patrocini de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, organitza aquest curs. És gratuït, està reconegut per l’USE amb 30 hores de Formació en docència dintre del pla de formació del professorat de l’UJI.

  • Premis Isabel Ferrer

   La professora de l’Àrea de Dret Constitucional de la Universitat Jaume I de Castelló i membre honorífica de la Fundació Isonomia, Asunción Ventura Franch, ha sigut guardonada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en la XXII edició dels Premis Isabel Ferrer.

  • Guardons Policia Local de Castelló

   La rectora Eva Alcón ha lliurat els diplomes a Marcelo Ruano, Miriam Sorribes i Laura García.

  • Premi Explorador Andrés d’investigació

   L’egressada del Grau en Turisme de la Universitat Jaume I Marta Monferrer ha guanyat el premi Explorador Andrés d’Investigació, atorgat per l’Ajuntament de Vilafranca, pel seu Treball Final de Grau que du per títol «Agenda 21 Els Ports i l’activitat turística 10 anys després».

  • GAP en horari de matí per al proper curs acadèmic.

   El Grau en Gestió i Administració d’Empreses ofereix com a novetat per al pròxim curs 2020-2021 horari de matí per als nous alumnes de primer.

  • Millors expedients Grau Relacions Laborals i RRHH

   Les estudiants guardonades han sigut Nadia Franch, com l'estudiant amb la nota més alta; Sonia Valls i Fàtima Porcar.

  • Trobada universitat-empresa sobre la nova normativa laboral

   L'Espai Jurídic d'Estudis Laborals de l'UJI i el despatx Tudón & Abogados han celebrat una trobada amb professionals del teixit empresarial i productiu de Castelló i província amb l'objectiu d'analitzar de manera eminentment pràctica les qüestions controvertides que genera en la seua aplicació la nova normativa laboral.

  • Jornades d'actualització Jurídica, Aula Local 2020

   Anàlisi, estudi i visió pràctica de la recent normativa complementat amb debats entre conferenciant i assistents, es busquen solucions als problemes pràctics que sempre es plantegen a l'hora de l'aplicació de noves normes

  • Graduacions FCJE

   Un total de 188 estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (FCJE) que han finalitzat els estudis durant el curs 2018-2019 han participat aquesta vesprada al Paranimf en els actes de graduació.

  • Examen d'accés a l'advocacia.

   Convocatòria de l'examen d'accés a l'advocacia per a l'any 2019.

  • UJI EMPRÈN

   És el Meeting Point dels emprenedors de la Universitat Jaume I.

Contacte
Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques
Av. de Vicente Sos Baynat s/n, 12071 Castelló de la Plana
 fcje@uji.es

Informació: 964 387 777
​Centraleta: 964 728 000

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques