Lliga de Debat Universitària UJI 2021/22

24/02/2022 | Unitat de Suport Educatiu
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Lliga de Debat Universitària és una competició de diferents equips d’estudiants universitaris els quals debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat en català.

Els equips representen a la Universitat i han d’estar formats per un mínim de 2 i un màxim de 6 persones. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità.

 

Com es desenvolupa la Lliga?

Mesos abans del començament de la Lliga es fa públic el tema del debat. Durant la competició, els equips no coneixen quina posició han de defensar (a favor o en contra) fins a uns minuts abans de començar cada enfrontament. Un equip de jutges decideix quina argumentació s’ha realitzat amb el màxim rigor i de la forma més convincent posible, d’acord amb els criteris establerts a les bases de la competició.

 

Qui pot participar?

Poden participar l´estudiantat matriculat en grau, màster i doctorat en el curs acadèmic 2021-22. Cada equip haurà d'estar format per un mínim de 2 i un màxim de 6 persones. Aquest equip haurà d´estar representat per un capità o portaveu.

 

On i quan es celebrarà la lliga UJI?

Del dilluns 28 de febrer al dimecres 2 de març, a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI.

On i quan es celebrarà la final?

La Lliga de Debat Universitària 2022 tindrà lloc del 4 al 7 d’abril de 2022 a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Quin tema es debatrà?

El debat d'aquesta edició versarà sobre la següent qüestió: «És necessària una indústria farmacèutica pública a la Unió Europea?».

 

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu