UJI

Lliga de Debat Universitària UJI 2019/20

Última modificació: 22/01/2020 | Font: Unitat de Diversitat i Discapacitat

La Lliga de Debat Universitària és una competició de diferents equips d’estudiants universitaris debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat en català.

Els equips representen a la Universitat i han d’estar formats per un mínim de 2 i un màxim de 5 persones. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità.

 

Com es desenvolupa la Lliga?

Mesos abans del començament de la Lliga es fa públic el tema del debat. Durant la competició, els equips no coneixen quina posició han de defensar (a favor o en contra) fins a uns minuts abans de començar cada enfrontament. Un equip de jutges decideix quina argumentació s’ha realitzat amb el màxim rigor i de la forma més convincent posible, d’acord amb els criteris establerts a les bases de la competició.

 

Qui pot participar?

Poden participar l´estudiantat matriculat en grau, màster i doctorat en el curs acadèmic 2019-20. Cada equip haurà d´estar format per un mínim de dos i un màxim de 5 persones. Aquest equip haurà d´estar representat per un capità o portaveu.

 

On i quan es celebrarà la lliga UJI?

La Lliga Universitària UJI es celebrarà la setmana del 27 de gener del 2020 a la Sala de Graus de la FCS.

 

On i quan es celebrarà la final?

La Lliga de Debat Universitària 2020 de la Xarxa Vives tindrà lloc a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) del 27 al 30 d’abril de 2020.

 

Quin tema es debatrà?

El debat d’aquesta edició versarà sobre la següent qüestió: «L’actual sistema educatiu garanteix el progrés de les persones?».

 

Procediment d’inscripció 

Les persones interesades hauran d’emplenar un formulari en línia. Amb posterioritat, l’organització verificarà que tots els membres de l’equip compleixen els requisits per a participar en la Lliga.

 

Terminis

Des del 28 d'octubre fins el 6 de novembre de 2019.

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu