Guia del graduat i la graduada

15/05/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Enhorabona! Ja heu finalitzat els vostres estudis universitaris i anem a celebrar-ho! I com ho fem?

 • Qui pot participar?:  L'alumnat que haja superat tots els crèdits per a finalitzar els seus estudis durant el curs acadèmic 2022-2023 (no és necessari haver sol·licitat el títol)
  Els dubtes sobre alumnat no inclòs són resolts per la Facultat (contacte: fchs@uji.es).
   
 • Confirmeu la vostra assistència o absència per correu electrònic:  Unes setmanes abans de la celebració de l’acte rebreu un correu electrònic, al vostre usuari corporatiu (al000000@uji.es), on se us convida al mateix. Heu de confirmar la vostra assistència o excusar la vostra absència mitjançant un formulari que hi trobareu al mateix correu. És necessari per a poder participar-hi!
   
 • No oblideu confirmar quants familiars i/o amics us acompanyaran!. Cada alumne que confirme la seua assistència té assegurada un màxim de DUES entrades per a familiars i/o amics. Us arribaran  per correu electrònic uns dies després d'haver confirmat la vostra assistència. Sabem que enguany no podem oferir-vos les entrades que ens agradaria per causa de les limitacions d'aforament. Això no obstant, l'acte es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de la Universitat. 
   
 • Quin tipus de vestimenta és la més adequada?. No s'exigeix vestir d'etiqueta ni complir un determinat protocol, una vestimenta formal és el més convenient
   
 • Vingueu amb prou temps d’antelació abans  comence l’acte: A tots els graduats i graduades se us convocarà 30 minuts abans del començament de l’acte. D’aquesta manera us identificareu a les zones habilitades (sols poden participar en l’acte de graduació l’alumnat que haja confirmat la seua assistència).
  Es prega màxima puntualitat, ja que el termini d'identificació finalitzarà 15 minuts abans de començar l'acte. Els alumnes que arriben més tard d'aquesta hora no hi podran participar en l'acte. 
  Els familiars i/o amics que us acompanyen passaran directament a la Sala Principal del Paranimf.
   
 • Estigues atent a la formació de la comitiva: 10 minuts abans de l’hora oficial de començament de l’acte es formarà la comitiva. Els graduats compondreu una fila de dues persones ordenada de manera alfabètica. Amb aquesta ordenació entrareu a la Sala Principal del Paranimf i seureu al lloc reservat per als graduats i graduades.
   
 • Comença l'acte: L’acte comença amb la benvinguda de la taula presidencial. Una vegada que tots els membres ocupen els seus llocs, serà el moment del parlament de l'alumne representant i del padrí de l'acte. 
   
 • Continuem amb la imposició de beques: una vegada finalitzat aquest parlament tindrà lloc la imposició de beques a l'escenari a tots els i les alumnes que han superat els seus estudis durant els curs acadèmic. Recordeu que us farem una fotografia a l'escenari amb els membres de la taula presidencial. 
   
 • Açò s’acaba... cloenda de l’acte: Després de pronunciar tots els parlaments, sona el Gaudeamus Igitur, l’himne de la Universitat. Conjuntament, la presidència, els graduats i les graduades, amics i familiars s’alcen per cantar-lo a l'uníson. Una vegada finalitza, la presidència conclou l’acte
   
 • Arriba el moment de les fotografies oficials: Mentre els vostres familiars i amics abandonen la sala, els graduats i graduades heu d'esperar-vos en els vostres seients. Us avisaran per a fer la foto oficial de grup. Totes les fotografies realitzades durant l'acte es penjaran en aquesta pàgina (secció material audiovisual) perquè us les pugueu descarregar. Així com el vídeo, ja que es grava tot l'acte, i els enllaços al publicat en xarxes socials i mitjans de comunicació.
   
 • Fotografies familiars: Quan us hageu fet la fotografia de grup, podeu abandonar la sala d'actes. Els vostres familiars us esperaran en l'exterior del Paranimf. 
   
 • No oblideu divertir-vos! Amb aquesta finalitat, des de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, hem preparat els actes de graduació... per tant queda terminantment prohibit no somriure. Gaudiu!
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions