Colònies científiques

Última modificació: 26/11/2015 | Font: SCP

T’agrada la ciència? Saps com es fan joguets amb imants? I com s’obté blandiblú? I com s’automatitza un ascensor perquè funcione? I com es pot controlar biològicament una plaga agrícola? Aquestes són algunes de les activitats que pots realitzar al campus de l’UJI durant la setmana que es realitzen les Colònies Científiques.

Qui pot participar en les Colònies?

  • Estudiantat de primer de batxillerat cientificotecnològic.
  • Estudiantat de primer de cicle formatiu de grau superior, vinculat a les branques de coneixement d’enginyeria i arquitectura, ciències.

L’estudiantat ha d’enviar les notes mitjanes obtingues en el primer i segon trimestre del curs en què es realitzen les Colònies.

La selecció es realitzarà en funció de la nota mitjana i de la carta de motivació que s’ha de presentar on s’explique per què es vol participar en les Colònies Científiques a l’UJI.

Què es treballa a les Colònies?

Les activitats estan plantejades per dies temàtics, en els quals es treballaran diferents pràctiques de manera individual, per parelles i en grups reduïts, tant de física, química i biologia, i tots els dies, de manera transversal, es realitzaran activitats de matemàtiques i anglès científic. També es realitzen dues pràctiques de tecnologia i visites a diferents instal·lacions de la Universitat, com ara al Laboratori de Robòtica Intel·ligent, i visites a empreses fora del campus. També hi ha temps per a l’oci i conèixer els companys i companyes participants.

On puc seguir informant-me?

Unitat de Suport Educatiu. Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa.

964 387 083 / orienta@uji.es

http://coloniascientificas.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16