19/01/2021 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa va nàixer en 2006 amb la finalitat d'oferir un nou servei als nostres estudiants internacionals. L'Oficina de Relacions Internaciones té una base de dades amb més de 70 famílies a Castelló disposades no solament a donar allotjament i manutenció a l'estudiant sinó també a integrar-ho amb la seua nova família i proporcionar-li un petit programa social per a millorar el benestar de l'estudiant durantes els seus estudis en la Universitat Jaume I.

Només els estudiants amb un major interès per la societat i la cultura de la nostra regió trien participar en aquest programa que al seu torn pot ajudar-los a mantenir una relació d'amistat amb els membres de la família i fins i tot perllongar-se fins al cap de la seua estada.

L'Oficina de Relacions Internacionals s'encarrega de rebre les sol·licituds d'estudiants i famílies i posar-los en contacte, així com de fer un seguiment del programa durant l'estada de l'alumne. Hem elaborat uns principis bàsics per a entener millor el funcionament d'aquest programa.

Dins de les accions de seguiment que organitzem s'inclouen reunions informatives de principi de semestre i algunes activitats lúdiques interculturals durant el semestre. A més recentment hem incorporat dues noves accions a aquest programa que són Family & Friends i Xmas with families.

Vídeo de participants al Family Programme

Col.labora Logo Ayuntamiento de Castellón

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals