Més Llibertat

24/11/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Més Llibertat és una associació formada per alumnes de l'UJI creada a l'any 2019.

Ens dediquem a la difusió i divulgació cultural i a la representació estudiantil. Vam voler organitzar un cicle de xerrades o conferències enfocades a les branques de coneixement de les diferents facultats, però a causa de la irrupció de la pandèmia a Espanya únicament vam poder fer-la en la FCJE, vam portar a Jano García, escriptor i divulgador històric.

D'altra banda, hem organitzat un curs d'inversió financera, impartit per l'exalumne de l'UJI i professor de la Universitat de Nebrija, Edgar Fernández Vidal, al qual s'han apuntat més de 200 persones. Els valors i objectius més bàsics de Més Llibertat són els següents:

  • Escoltar i donar solució als problemes reals dels estudiants.
  • Ser la casa comuna de tots aquells estudiants que vulguin treballar per millorar la nostra universitat i ajudar en aquesta etapa als alumnes que tinguin qualsevol problema.
  • Aconseguir que la representació estudiantil deixi al marge la política per a així poder centrar-nos en el que de veritat interessa als estudiants, sempre fugint i condemnant el radicalisme.
  • Tractar de revitalitzar la vida universitària des dels òrgans de representació estudiantil als quals podem aspirar.

 

CONTACTE:


Els interessats a conèixer millor la nostra associació, podeu contactar amb nosaltres mitjançant aquestes adreces de correu electrònic:
mesllibertat@uji.es
mesllibertatuji@gmail.com


També podeu visitar el nostre perfil d'Instagram, on ens coneixereu millor i podreu preguntar el que vulgueu:
@mesllibertatuji

Informació proporcionada per: Vicerectorat d'Estudiantat i Vida Saludable