"Elegidos o atrapados" una novel·la sobre emprenedors, start-ups i directius

07/03/2017 | UJI EMPREN
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Isidre March Jordà catedràtic d'organització d'empreses de la Universitat de València presenta “Elegidos o atrapados” una novel·la sobre emprenedors, start-ups i directius que t'aportarà una visió actual i nova sobre temes clau per als emprenedors, actuals o futurs, com els reptes de les start-ups, els valors clau per a emprendre o les manques dels directius. Tot açò argumentat de forma nova, amb un to crític i constructiu i explicat per mitjà de dinàmiques converses entre els personatges, cercant una reflexió proactiva en el lector que li induïsca a extraure les seues pròpies conclusions.
Però més enllà del seu contingut de temàtica empresarial, el relat cerca entretenir amb una original trama de ficció en la qual res és el que sembla ni ningú està fora de sospita. I amb l'atractiu que el personatge principal és un emprenedor d'èxit natural de Castelló.
"Elegidos o atrapados" et captivarà perquè està escrit des del cor, donant vida a uns personatges, triumfadors en aparença, però fràgils i vigilats sense saber-ho.
Les dos primers lliuraments d'aquest llibre ja estan disponibles en descàrrega gratuïta des de la plataforma innovaavant: www.inovaavant.com/libro i el tercer lliurament a partir del 15 de Març