Imatge Màster Universitari Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial geoespacial-2022 producte

Tecnologia Geoespacial. Erasmus MundusEnginyeria i Arquitectura

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

El màster Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial et prepara per a dominar les noves tecnologies per al desenvolupament d’aplicacions de sistemes d’informació geogràfica, bessons digitals i l’anàlisi d’informació georeferenciada per a optimitzar la presa de decisions relacionada amb aspectes geogràfics, mediambientals i socials que afecten el futur del nostre planeta.

És un màster l’excel·lència del qual ha sigut reconeguda per la Comissió Europea dins del programa Erasmus Mundus que l’ha dotat amb més de 15 milions d’euros de finançament des de la seua implantació el 2007. Ha rebut multitud de reconeixements com per exemple “El millor màster en tecnologia” del rànquing d’El Mundo en les últimes edicions. [Llegir més]

Programa
Màster Universitari
Duració
90 Crèdits
Places
32

Interuniversitari

Aquest màster està organitzat per diferents universitats.

Erasmus Mundus

Aquest títol està organitzat i impartit per diferents universitats internacionals de reconegut prestigi.

Docència en anglès

Aquest màster inclou en el seu programa assignatures que s’imparteixen en anglès. Consulta els requisits d’accés i les llengües en què s’imparteixen les assignatures .

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, horaris, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Treball de Final de Màster (TFM)

Ací podràs consultar la informació i normativa sobre el TFM, així com el repositori de treballs dels cursos anteriors

Després del Màster

Explora les diferents eixides laborals i els perfils professionals que t'ofereix aquest màster, així com les opcions de continuar la teva formació.

Qualitat del títol

Accedeix a la memòria, els sistemes de qualitat, informes, indicadors i satisfacció dels grups d'interés d'aquest máster

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Grau Grau en Enginyeria Informàtica informatica index

Enginyeria Informàtica

240 Crèdits
90 Places
Grau Grau en Matemàtica Computacional matematica index

Matemàtica Computacional

240 Crèdits
30 Places
Grau Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs videojocs index