01/07/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El màster Erasmus Mundus en Tecnologia Geoespacial et prepara per a dominar les noves tecnologies per al desenvolupament d’aplicacions de sistemes d’informació geogràfica, bessons digitals i l’anàlisi d’informació georeferenciada per a optimitzar la presa de decisions relacionada amb aspectes geogràfics, mediambientals i socials que afecten el futur del nostre planeta.

És un màster l’excel·lència del qual ha sigut reconeguda per la Comissió Europea dins del programa Erasmus Mundus que l’ha dotat amb més de 15 milions d’euros de finançament des de la seua implantació el 2007. Ha rebut multitud de reconeixements com per exemple “El millor màster en tecnologia” del rànquing d’El Mundo en les últimes edicions.

S’imparteix de manera conjunta (joint degree oficial) amb la Universitat Nova de Lisboa i la Universitat de Münster. Aquest títol és oficial a Espanya, Portugal i Alemanya al mateix temps.

Col·laborem amb empreses i institucions del més alt nivell com ara Nacions Unides, l’Agència Mediambiental Europea, ESRI, l’Institut Geogràfic Nacional o l’Institut Cartogràfic de València.

Informació proporcionada per: InfoCampus